Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Wah pedalların diğer analog pedallara bağlanması..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Wah pedalların diğer analog pedallara bağlanması..

Arkadaşlar merhaba perşembe günü distortion ve wah pedalı alıyorum fakat wah pedalını disto ya nasıl bağlamam gerektiğini bilnmiyorum daha doğrusu disto pedalı ile wah'ı birbirine bağlayan jack özel oluyor falan dediler böyle bir şey varmı yoksa herhangi bir tip jack ile bağlanabilirmi?

Yok oyle bisey.Bildigin jack ile baglanir.

Yorum

Pedal arası jack'ler var. Bildiğin jack dersen adam gidip 5 metre gitar jack'i almasın sonra

Yorum

özel tip jack derken o altın uçlu şu pahalı planet vawes jacklarından bahsetmiştir.Pedal arası olan ufacık kabloları bile 15 dolar falan..Ben kullanıyorum planet waves jacklarını hem enstrman kablosu hemde pedal arası kablo olarak çok bir getiri sagladığını düşünmüyorum ama..Cort jacklar mesela güzel bence..

Yorum

eywallah sağolun ya kafamı karıştırmışlardı

Yorum

pedalları bağlarken şu sıraya dikkat edersen iyi olur senin için gitardan waha wahdan pedela sonra anfiye daha temiz ses alırsın

Yorum

Standart Pedal Ara Kablosu Beyaz Pedal Ara Kablosu

Linke bakmanı tavsiye ederim,ara kablolar tuzlu biraz nedense ama bunun fiyatı iyi,işini görür

Yorum

Arkadaşlar peki prosesörden amfiye ya da müziksetine(bende müzikseti var da) de aynı şekilde mi bağlanılıyo acaba ??Yardımlarınız için teşekkürler.

Yorum

hayır onda kafana göre takılabilirsin

Yorum

evet aynı şekilde bağlanır. yalnız müzik seti için bir de preamp görevi görebilecek bi alet gerekir.

OnLy SlipKnoT'ın verdiği linkteki pedallar iyimi acaba. kullanan varmı. sipariş vermeyi düşünüyorum. 2 günde elimde kalmasın.

Yorum

Preamp ne oluyor?Açıklayabilecek olan var mı?Ne işe yarar bu preamp aleti?

Yorum

Arkadaşlar dedğiniz gibi önce waha sonra distortion amfiye bağladım tonum bozuluyor bunun nedeni ne acaba wahtan dolayı mı

Yorum

önce wah a bağlanmaz. eger elinde compresor gibi aletler varsa onu bağlarsın. sonra arkasında distotion overdrive gibi pedallar sonra da wah. ben öyle yapıyorum. artı öyle de sen gitardan distortion a ondan wah a ordan da amfiye bağla

Yorum

Tamam sağol

Yorum

bence gitar>vah>ekolayzır>dist.>compressör&g t;modülasyon>reveb delay>amfi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X